Uitstekende hondendekens voor in de auto

Je hond meenemen in de auto kan soms wel voor enkele irritaties zorgen. Denk maar aan krassen op de achterbank, elke keer je auto moeten poetsen, omdat je auto vol hangt met hondenhaar of de achterbank vuil is van zijn poten. Gelukkig bestaan er hondendekens voor in de auto, waardoor het veel aangenamer is om je hond mee te nemen. Wij hebben uitstekende hondendekens voor u geselecteerd voor zowel de achterbank als voor in de koffer.

Dit is wat je van dit artikel kunt verwachten:

  1. Hondendekens voor de achterbank en koffer

Hondendekens voor de achterbank en koffer

Je wilt een geweldige wandeling gaan maken met je hond, in het zand, modder, in het bos,… Jij en je hond vonden de wandeling allebei fantastisch. Nu moeten jullie met de auto terug naar huis, maar je hond is helemaal vuil of nat. Dankzij deze hondendekens hoeft u dezelfde dag of de dag erna uw auto niet meer schoon te maken.

Elk van deze dekens zijn krasbestendig, waterdicht en bevatten antislip. Eerst en vooral zorgt de antislip al voor een groot deel dat de hoes op zijn plaats blijft zitten. Als je hond nat is, is het natuurlijk wel handig dat deze dekens waterdicht zijn. Dankzij de krasbestendigheid heb je geen krassen meer op je achterbank.

Premium hondendeken auto – Zwart/Oranje

Dit hondendeken is geschikt voor alle auto’s en is heel gemakkelijk te monteren en demonteren. De hoes kan je via een kliksysteem aan de hoofdsteunen vastmaken. Indien er nog andere passagiers op de achterbank meewillen, kan je het hondendeken in de helft overplooien. Je kunt het deken wassen in de wasmachine op 30°C of met de hand wassen. Je kan het deken ook als beschermingshoes voor de kofferbak gebruiken.

Bij dit hondendeken krijg je 2 hondenriemen erbij om hem veilig in de auto vast te zetten. Je kunt het deken in de bijgeleverde opbergtas opbergen. Je krijgt er zelf een gratis e-book bij. Het e-book ‘Hoe honden leren’ geeft tips over hoe je honden beter kunt begrijpen en over het opvoeden ervan.

Ben je nog aan het twijfelen of dit deken wel aan je voorwaarden voldoet, lees dan zeker eens de recensies.

Woodoro Hondendeken Auto Met Kijkscherm

Een heel groot voordeel aan dit hondendeken is dat er een gaasvenster is voorzien. Het gaasvenster zorgt ervoor dat er een betere luchtcirculatie is en dat jullie elkaar kunnen zien. Als je hond jou kan zien zal hij direct veel minder angst hebben in de auto dan dat hij jou niet kan zien.

Ook bij dit hondendeken kun je het deken makkelijk monteren en demonteren. Het werkt ook met een verstelbaar kliksysteem aan de hoofdsteunen. Je kan het deken ook in de wasmachine wassen of zelf met de hand wassen.

Er zitten twee hondengordels en een voer -en drinkbakje bij.

Overtuigd van dit hondendeken? Je kunt hem HIER bestellen.

Honden Achterbank & Koffer beschermhoes

Ook deze beschermhoes is waterafstotend, krasvrij en bevat een anti-sliplaag. Het kliksysteem maakt het monteren en demonteren ervan heel gemakkelijk en efficiënt. Net zoals de vorige beschermhoezen worden de sluitingen achter het hoofdsteun vastgeklikt.

Hoewel er in de titel staat dat dit speciaal voor pups gemaakt is , is dit niet het geval. Ook deze hondendekens kun je in de wasmachine steken of met de hand wassen.

Je kunt jouw exemplaar HIER bestellen.

Wij hopen dat wij jullie een beetje wegwijs hebben kunnen maken naar de zoektocht achter een hondendeken voor in de auto. Hieronder staan nog enkele mogelijk interessante artikelen: